julefester

inkl. 3 serveringer og 3 timers fri bar

Ikon af en kalender, der viser datoen 22. september for Anne Linnets lunchkoncert på Skovriderkroen.
Ikon af et ur, der viser klokkeslættet 12:30 for Anne Linnets lunchkoncert.
Ikon af en billet, der angiver prisen 1.175 kr. for Anne Linnets lunchkoncert.

29. & 30. nov

18:00-03.00

595,-

Fælles julefrokoster i klub “reservatet”

Vi får mange henvendelser fra mindre grupper, der gerne vil holde julefrokost sammen med andre, derfor har vi lyttet og nu planlagt 3 af slagsen på Klub Reservatet.

Datoerne er den 29/11 og 30/11.

HVAD INDEHOLDER PAKKEN
Inkluderet i prisen er julemenu som du kan se nedenfor, fri bar i øl, vand og vin i 3 timer, indgang til natklub & fest med DJ til 03.00.

I kan tilkøbe drinks pitchers til bordet for kr. 150 pr. person
I kan tilkøbe fri bar inkl. drinks, hele aftenen for kr. 500 pr. person

PROGRAM
17.30: dørene åbner, baren er åben & I vil blive vist til jeres bord
19:00-22.00: julemiddag serveres og den frie bar starter
22.00-03.00: Vores festlige DJ sørger for at floor er fyldt og dygtige bartendere sørger for lækre cocktails, champagne og kolde øl.
03:00: Tak for i aften

PRAKTISK INFO
Julefesterne bliver holdt på klubben, på Skovriderkroen “RESERVATET”

I vil selvfølgelig sidde i den gruppe i har bestilt

Der vil være andre grupper der også holder julefrokost, der kan være op til 400 personer

Man kan købe billet i døren til festen efter middagen - fra kl. 22.00. Indgang koster kr. 100,00

Skovriderkroen/Reservatet ligger kun 10 min. fra Charlottenlund st.

Hvis I har spørgsmål eller andre ønsker, så skriv til os på: kontakt@reservatet.dk eller ring på telefon: 3190 9100

MENU


Gourmet julebræt

1. servering
Oliven
Mandler med røg og salt
Arancini med safran og parmesan i urtemayo
Mini tærte med broccoli 
Hertil surdejsbrød og ajvar
2. servering
Anderilette på julesalat & syltet rødløg
Æbleflæsk med svesker, æbler & løg
Ølbraiseret svinekæber med puffet svær, sprød rødkål & græskarpure vendt i smagt til med appelsin
Gammelknas med syltede valnødder
Gravet laks med sellerimayo, brasseriet knoldselleri i rævesauce, urtesalat & maltjord
3. servering
Risalamande med amarena kirsebærsauce og ristede mandler

Grønne gourmet julebræt

1. servering
Oliven
Mandler med røg og salt
Arancini med safran og parmesan i urtemayo
Mini tærte med broccoli 
Hertil surdejsbrød og ajvar
2. servering
Rillette af svampe
Aubergine med svesker, æbler & løg
Ølbraiseret tofu, sprød rødkål, græskarpure smagt til med appelsin
Gammelknas med syltede valnødder
Fennikel med sellerimayo, braiseret knoldselleri i rævesauce, urtesalat & maltjord
3. servering
Risalamande med amarena kirsebærsauce og ristede mandler