
julefester
inkl. 3 serveringer og 3 timers fri bar
29. & 30. nov
18:00-03.00
595,-
Fælles julefrokoster i klub “reservatet”
Vi får mange henvendelser fra mindre grupper, der gerne vil holde julefrokost sammen med andre, derfor har vi lyttet og nu planlagt 3 af slagsen på Klub Reservatet.
Datoerne er den 29/11 og 30/11.
HVAD INDEHOLDER PAKKEN
Inkluderet i prisen er julemenu som du kan se nedenfor, fri bar i øl, vand og vin i 3 timer, indgang til natklub & fest med DJ til 03.00.
I kan tilkøbe drinks pitchers til bordet for kr. 150 pr. person
I kan tilkøbe fri bar inkl. drinks, hele aftenen for kr. 500 pr. person
PROGRAM
17.30: dørene åbner, baren er åben & I vil blive vist til jeres bord
19:00-22.00: julemiddag serveres og den frie bar starter
22.00-03.00: Vores festlige DJ sørger for at floor er fyldt og dygtige bartendere sørger for lækre cocktails, champagne og kolde øl.
03:00: Tak for i aften
PRAKTISK INFO
Julefesterne bliver holdt på klubben, på Skovriderkroen “RESERVATET”
I vil selvfølgelig sidde i den gruppe i har bestilt
Der vil være andre grupper der også holder julefrokost, der kan være op til 400 personer
Man kan købe billet i døren til festen efter middagen - fra kl. 22.00. Indgang koster kr. 100,00
Skovriderkroen/Reservatet ligger kun 10 min. fra Charlottenlund st.
Hvis I har spørgsmål eller andre ønsker, så skriv til os på: kontakt@reservatet.dk eller ring på telefon: 3190 9100
MENU
Gourmet julebræt
1. servering
Oliven
Mandler med røg og salt
Arancini med safran og parmesan i urtemayo
Mini tærte med broccoli
Hertil surdejsbrød og ajvar
2. servering
Anderilette på julesalat & syltet rødløg
Æbleflæsk med svesker, æbler & løg
Ølbraiseret svinekæber med puffet svær, sprød rødkål & græskarpure vendt i smagt til med appelsin
Gammelknas med syltede valnødder
Gravet laks med sellerimayo, brasseriet knoldselleri i rævesauce, urtesalat & maltjord
3. servering
Risalamande med amarena kirsebærsauce og ristede mandler
Grønne gourmet julebræt
1. servering
Oliven
Mandler med røg og salt
Arancini med safran og parmesan i urtemayo
Mini tærte med broccoli
Hertil surdejsbrød og ajvar
2. servering
Rillette af svampe
Aubergine med svesker, æbler & løg
Ølbraiseret tofu, sprød rødkål, græskarpure smagt til med appelsin
Gammelknas med syltede valnødder
Fennikel med sellerimayo, braiseret knoldselleri i rævesauce, urtesalat & maltjord
3. servering
Risalamande med amarena kirsebærsauce og ristede mandler