
gastronomi på
Skovriderkroen
Sæsonbaserede Menuforslag
Skovriderkroens køkkenteam skaber skræddersyede menuer baseret på sæsonens råvarer og gæsternes ønsker. Vi mestrer både klassisk og moderne køkken, med fokus på god smag og gastronomi i højsædet.
Ledet af vores dygtige køkkenchef sammensætter vores erfarne kokke retter med friske, lokale ingredienser for den ultimative smagsoplevelse.
Vores menu hylder lokale råvarer. Hos Skovriderkroen handler det ikke blot om at levere mad – det handler om at levere en oplevelse.

sæsonen afspejler sig i menuerne
Årstiden afspejler sig altid i vores menuer, hvor vi udnytter sæsonens friske råvarer til at skabe unikke og smagfulde retter. Hver menu er en hyldest til den aktuelle årstids udvalgte ingredienser, hvilket sikrer en varieret og altid aktuel gastronomisk oplevelse.
PLANLÆGNING AF MENUEN
Under kyndig vejledning sammensætter vi i fællesskab med dig den perfekte menu, der tilpasses dine ønsker og sæsonens råvarer. Vores team arbejder tæt sammen med dig for at skabe en skræddersyet menu, der fremhæver de bedste ingredienser og sikrer en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

økologi og ansvarlighed
I Skovriderkroens køkken har vi stort fokus på ansvarlighed, zero waste og optimerer brugen af økologi. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og derfor samarbejder vi med nøje udvalgte leverandører, når vi sammensætter vores menuer og når vi laver maden.
På Skovriderkroen bruger vi råvarer, der afspejler gæsternes ønsker og sæsonen. Ydermere tager vi madspild alvorligt og arbejder aktivt på at minimere det. Dette gør vi ved at vælge råvarer i sæson, tilpasse portionsstørrelser, og bruger CO2-venlige ingredienser.
frokostordninger og mad catering
Skovriderkroens køkken driver også brandet GastroNu, som tilbyder frokostordninger til virksomheder på hverdage.
Energi til arbejdsdagen: Vores måltider er sammensat af en række nøje udvalgte ingredienser, der sikrer, at I får den energi, I har brug for til at klare arbejdsdagens udfordringer.
Hjernemad: Men det stopper ikke der. Vi ved, at hjernen er vores vigtigste værktøj, og derfor har vi et særligt fokus på at inkludere såkaldt "Brain Food" i vores menuer. Det betyder, at vi tilføjer næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, antioxidanter og B-vitaminer, der alle er kendt for at have en positiv effekt på hjernens funktion. Dette samtidig med at vi øger mængden af komplekse kulhydrater og minimerer simple kulhydrater.

En del af noget større
Skovriderkroen er en del af Lasse Skov Event Management, som i september 2023 overtog kroens lokaler til udlejning og events. I november samme år blev natklubben Mandalay overtaget og omdøbt til Reservatet. Lasse Skov Event Management omfatter udover Skovriderkroen og Reservatet også bar- og cocktailvirksomheden FlytBar samt GastroNu. GastroNu er Skovriderkroens køkken, der leverer frokostordninger til virksomheder i hverdagene.